Menu

Wat bieden wij?

Werken bij Recreatief.nl betekent dagelijks werken in toerisme & recreatie in heel Nederland , België en Duitsland.

Buiten dat we je leren dafje rijden ? bieden we je de kans om toe te treden tot ons team. Liefst 2 teamleden willen we erbij. Iedereen krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je bepaalt samen met ons je eigen loopbaan, met de nadruk dus op persoonlijke groei. Een coach zal je wegwijs maken in ons bedrijf.

We onderscheiden ons van vele bedrijven door de werksfeer, de werkomgeving en de enorme diversiteit in onze bedrijven. En natuurlijk onze talloze leuke bedrijfsuitjes die jaarlijks de revue passeren. Onze specialisatie is het bedenken, promoten en boeken van bijzonder leuke uitstapjes die je niet gauw vergeet.

Al bijna  25 jaar zijn wij een innovatief en trendsettend bedrijf in toerisme & recreatie. We bieden hoogwaardige werkplekken waar we ons vooral richten op je persoonlijke ontwikkeling. Mensen krijgen de ruimte bij Recreatief.nl, hun talenten worden gestimuleerd.  Iedereen in ons bedrijf heeft 1 gemeenschappelijke specialisatie. Dat is het aannemen, inventariseren en boeken van een leuk uitje. Dit is specialistisch werk, wij boeken voornamelijk groepen. Zowel consumenten als bedrijven. Elke boeking is maatwerk, onze partners zijn de leukste, beste en erg succesvolle bedrijven in toerisme en recreatie , dat maakt het ook zo leuk.

We kijken naar je uit ! Bel 0316-581910 of mail met Christel.