Menu

Op zoek naar die leuke baan ?

Event & Leisure Specialist

Wie zijn wij
Recreatief.nl BV is Events & Leisure specialist in Nederland, Duitsland en België.

We zijn gespecialiseerd in het bedenken, promoten en boeken van belevenissen. Zowel belevenissen in de zakelijke markt ( vergaderen, congressen, teamuitjes en bedrijfsevenementen ) als de consumenten markt ( zo ongeveer alles wat je je kunt bedenken wat leuk is om te doen in je vrije tijd )

We bedachten en promoten nu al meer dan 2.000 leuke arrangementen / belevenissen die we via een groot eigen platform van websites en allerlei social media kanalen bij de  doelgroepen brengen.  Het diverse toeristische & recreatieve aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is in je baan. Je hebt dagelijks contact met enthousiaste boekers en partners. Dit zorgt voor positieve en inspirerende contacten! Kijk eens op Enjoy.nl voor een gedeelte van ons aanbod.

Wij jij ook deel uitmaken van ons team, in onze inspirerende en leuke business? Dan is dit je kans! Wij willen ons team uitbreiden met 2 collega’s.

 

Event & Leisure Specialist
Kom jij ons team versterken op de event & leisure afdeling die op 101 manieren, talloze belevenissen in Nederland (en net over de grens) op de kaart zet. Wij werken veel met sociale media kanalen als LinkedIN,  Instagram & Facebook. Op deze kanalen presenteren wij blogs / verhalen over onze uitjes aan verschillende doelgroepen.

Of het nu gaat om het maken van een boeking, een afspraak met een nieuwe partner of het onderhouden van contact met één van onze key accounts. Het veelzijdige karakter van het werk zorgt voor een dynamische en gevarieerde functie waarbij je ook leert echt het verschil te maken voor onze partners.

Er is ruimte voor jonge enthousiast talenten die houden van een veelzijdige functie waar veel te leren is. Al bijna 25 jaar zijn wij  hét leuke-dingen-doen bedrijf van Nederland,  kom jij werken? Solliciteer dan op één van onze 2 functies.

Kom jij werken?
Wij zoeken collega’s met enthousiasme en interesse in het toeristische & recreatieve vak. Persoonlijke eigenschappen als flexibel,  dynamisch, commercieel sterk, accuraat, collegiaal en goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk om binnen ons team te passen.

Een pré is een toeristische opleiding of werkervaring in de branche, maar dit is niet noodzakelijk, je persoonlijkheid is het belangrijkst. Ben jij spontaan en heb je een vlotte babbel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze toppers zorgen ervoor dat jij snel meedoet in ons team.

Sfeer
Wij werken met passie
, de contacten met collega’s, klanten en partners zijn erg goed. Iedereen respecteert elkaar en we stimuleren elkaar om het beste uit jezelf te halen.  We stellen ons doelen waarbij iedereen gedreven is om de targets te halen en hier werken we dagelijks als team aan!

Functie eisen
– Ervaring in de hospitality is zeker gewenst
– Verkoopervaring (telefonisch is absoluut een pre)
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Uitstekende communicatieve vaardigheden
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift
– Duits en Engels spreken en schrijven is ook van belang voor de Duitse en Belgische partners en boekers
– Klantgericht denken
– Enthousiast
– Flexibel
– Collegiaal

Wij bieden
Een fulltime functie (32-40 uur, minder is helaas niet mogelijk) met veel diversiteit en groeimogelijkheden in een erg leuk bedrijf met goede begeleiding waardoor jij je goed kunt ontwikkelen. Al bijna 25 jaar werken wij samen met honderden bijzonder leuke partners in toerisme & recreatie.

Enthousiast geworden?
Dan zien wij jouw sollicitatie graag per mail tegemoet.
Voor nadere informatie over deze vacature heeft onze voorkeur te mailen naar c.gieling@recreatief.nl of stuur je CV naar onderstaand adres:

Recreatief.nl BV
T.a.v. Christel Gieling
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

Tot snel !

Christel