Menu

Wij zoeken collega’s

Wie zijn wij
Wil je werken in toerisme & recreatie, Recreatief.nl BV is reisagent met specialisatie Nederland , Duitsland en België.

We zijn gespecialiseerd in het bedenken, promoten en boeken van belevenissen.  Meer dan 2.000 leuke arrangementen / belevenissen promoten we via een groot eigen platform van websites en allerlei social media kanalen.  Het diverse toeristische & recreatieve aanbod zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is binnen onze organisatie. Je hebt dagelijks contact met enthousiaste boekers en partners. Dit zorgt voor positieve en inspirerende contacten! Kijk eens op Enjoy.nl voor een gedeelte van ons aanbod.

Wij jij ook deel uitmaken van ons team, in onze inspirerende en leuke business? Dan is dit je kans!

 

Sales & Marketing medewerker
Kom jij ons team versterken op de sales & marketing afdeling die op 101 manieren, talloze belevenissen in Nederland (en net over de grens) op de kaart zet. Wij werken veel met sociale media kanalen als LinkedIN,  Instagram & Facebook. Op deze kanalen presenteren wij blogs / verhalen over onze uitjes aan verschillende doelgroepen.

Of het nu gaat om het maken van een boeking, een afspraak met een nieuwe partner of het onderhouden van contact met één van onze key accounts. Het veelzijdige karakter van het werk zorgt voor een dynamische en gevarieerde functie waarbij je ook leert echt het verschil te maken voor onze partners.

Er is ruimte voor enthousiast collega’s die houden van een veelzijdige functie waar veel te leren is.

Al bijna 25 jaar zijn wij  hét leuke-dingen-doen bedrijf van Nederland,  kom jij werken?  Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Kom jij werken?
Wij zoeken collega’s met enthousiasme en interesse in het toeristische & recreatieve vak. Persoonlijke eigenschappen als flexibel,  dynamisch, commercieel sterk, accuraat, collegiaal en goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk om binnen ons team te passen.

Een pré is een toeristische opleiding of werkervaring in de branche, maar dit is niet noodzakelijk, je persoonlijkheid is het belangrijkst. Ben jij spontaan en heb je een vlotte babbel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze toppers zorgen ervoor dat jij snel meedoet in ons team.

Sfeer
Wij werken met passie
, de contacten met collega’s, klanten en partners zijn erg goed. Iedereen respecteert elkaar en we stimuleren elkaar om het beste uit jezelf te halen.  We stellen ons doelen waarbij iedereen gedreven is om de targets te halen en hier werken we dagelijks als team aan!

Functie eisen
– Full time (wij zijn 7 dagen per week geopend – dus ook avond en weekenden)
– Enthousiast
– Flexibel
– Verkoopervaring (telefonisch is abosluut pré)
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Uitstekende communicatieve vaardigheden
– Energiek
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift
– Duits en Engels spreken en schrijven is een pré
– Klant- en Service gericht denken en werken
– Collegiaal

Wij bieden
Een fulltime functie met veel diversiteit en groeimogelijkheden in een erg leuk bedrijf. Al bijna 25 jaar werken wij samen met honderden bijzonder leuke partners in toerisme & recreatie. Er is veel diversiteit en uitdaging met veel leerzame momenten met goede begeleiding waardoor jij je goed kunt ontwikkelen binnen het team.

Enthousiast?
E-mail of stuur je CV naar onderstaand adres:

Recreatief.nl BV
T.a.v. Christel Gieling
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

Zijn bovengenoemde punten een match? Dan zien wij jouw sollicitatie graag per mail tegemoet.
Voor nadere informatie over deze vacature heeft onze voorkeur te mailen naar c.gieling@recreatief.nl.

Acquisitie is niet gewenst bij deze vacature.